Massistentti

Brand ambassador kuulostaa niin tylsältä. Eikä ole edes kotimaista kieltä. Siksipä olemme keksineet täysin oman nimen mahdollisille "lähettiläillemme". Koska sosiaaliseen mediaan aamupalaperunoitaan ja iltapäiväpakaroitaan postailevat taikaviitat sekä tuottavat näkyvyydellään meille rahaa, eli massia, ja avustavat, eli assistentoivat meitä jurskuttamaan eteenpäin, niin nämä kaksi sanaa yhdistämällä saadaan mielenkiintoinen uudissana.

Massistentti.

Raving is for everyone, joten haluamme massistenteiksi kaikenlaisia ihmisiä; tärkeintä että tykkäät reivata, sinulla on some ja olet elossa. Tätä tehdään täällä päässä enemmän rakkaudesta lajiin, mutta ilmaiseksi ei tarvitse kenenkään Reivikauppaa mainostaa. Jokainen massistentti saa pitämästään musiikkityylistä riippuen tasaisin väliajoin päälle puettavaa bilevaatetta ja -kamaa, jota sitten tuhannen tägäyksen voimin voipi somessa esitellä ja joiden avulla voi bileissä suunnatonta ihastusta osakseen saada. Lisäksi massistentit saavat ns. affiliate-linkin, jonka kautta seuraajien tehdessä tilausta, saattaa joku pennikin tilille napsahtaa.

Tarjolla on siis niin sanottu win-win-tilaisuus nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä joukossa. Tuotevalikoima laajenee koko ajan ja kauppa julkaistaan vuoden 2021 alussa myös englanniksi. Tulevaisuuteen on pohdittu vaikka mitä, kunhan saadaan pahimmat koronat taitettua alta pois. Alkuvaiheessa valitaan 2-3 johtomassistenttia ja 7-8 perusmassistenttia. Sukupuolella ei ole väliä, mutta varsinkin valjaille, bodyille ja hot ass -vaatetukselle tarvitaan testaajia.

Jos haluat olla Reivikaupan massistentti, niin kerro siitä toki meille. Totta kai haluamme kuulla sinusta, jos olet ziljoona seuraajaa omaava bilemyyrä, glitterillä käyvä prinsessojen ässämix, 45v reivisetämies, kerran vuodessa fankkijalan tomusta putsaava yh-äiti tai jotain muuta reivirakastajakategoriaan sujahtavaa. Ota yhteys somen kautta tai laita sähköpostia yhteys@reivikauppa.com, kerro vähän minkälaisilla alustoilla seikkailet, mikä on sun lempparimusatyyli ja minkälaista kansaa luoksesi vedä