DJ-tuotteet omalla painatuksella

Hei DJ!

Nyt sinulla on mahdollista tilata eeppisen siistit DJ-kamat omalla logollasi suoraan meiltä. Tsekkaa alta ohjeet kuinka vaatetat brändisi seuraavalle tasolle. Kysy myös mahdollisuutta myydä faneillesi brändituotteita suoraan Reivikaupan kautta. 

 

Hinnasto

Tsekkaa hinnat ja tuotteet sivuiltamme.

Hinnat sisältävät yhden painatuksen joko tekstiilin etu- tai takapuolelle. Lisäpainatukset 3 euroa kappale. Painatuksiin saatavilla lisähintaan myös erityisvärejä, kuten metalli, fluoresenssi ja neon. Jos haluat yli kymmenen kappaleen tekstiilikohtaisia eriä, kysy erillinen tarjous!

Muut kuin kaupan kautta tilattavat painoerät (esim. erityisvärit) laskutetaan 50% etukäteen ja 50% toimituksen yhteydessä/laskulla. Toimitusaika tilauksesta 7-14 päivää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Postikulut lisätään tarvittaessa.

Tuotteet ovat räätälöityjä tilaustuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta. 

Graafinen suunnittelu tai aineiston korjaus 60 euroa tunti. 

Kuinka tilaat? 

  1. Tilaa suoraan kaupasta tai pyydä tarjous sähköpostilla anna@reivikauppa.com. 
  2. Lähetä meille logo (kerro myös väri jos logo on erivärinen kuin painettava logo) otsikolla Oma DJ-nimi / materiaali osoitteeseen yhteys@reivikauppa.com.
  3. Odota että saat ilmoituksen valmiista tuotteista.
  4. Nouda tuotteet. 
  5. Flexaa siisteillä DJ-vaatteillasi!

Aineisto-ohjeet

Yksivärinen logo vektorina. Mahdollisuus painaa myös suoraan asiakkaan haluamalla fontilla. Logoa ja eri fonteilla tehtyjä tekstejä voidaan yhdistellä tarvittaessa. Vektorilogo voidaan painaa useammalla värillä, mutta varsinaista neliväripainatusta emme tällä hetkellä tarjoa.