BallinBeanies

BallinBeanies Dreadlocks Helsinki

BallinBeanies Dreadlocks Helsinki syntyi nykyisessä muodossaan 2019. Nimi syntyi sanaleikistä jossa sain lempinimen Ballin Malin, josta nimi ballin beanies tulee. Kuitujen ja lisäkkeiden tekemisen lisäksi toimin pääosin takkutohtorina Uudellamaalla, teen siis takutuksia (“rastoja”) ja pidennyksiä itse käsin Suomen Helsingissä.

Lyötiin päät yhteen reivikaupan kanssa ja tässä tulos – lisäkkeet superhelppoon ja näyttävään reivitukkaan joka sopii kaikenikäisille. Ensimmäisenä maassa, eksklusiivisena ja yksinoikeudella, mallisto pimeässä hohtavia UV-reaktiivisia hiuslisäkkeitä.

  [tähän kuva?]

- Malin

 

Ohjeet

Lisäkkeet letitetään tai kiinnitetään omaan hiukseen kuminauhalla. Ne poistetaan viimeistään 3kk päästä, jolloin ne voi “nostaa” letitettämällä ne takaisin kireämmälle, tyveen asti. Hiukset voi pestä normaalisti shampoolla lisäkkeet päässä. Lisäkkeet kuivuvat nopeammin kuin aito hius ja ne painavat vähemmän.

Huomioi, että kuminauhat saattavat mennä rikki, jos ovat pehmeät. Tämä on täysin normaalia. Kuituja voi myös käyttää takkujen kanssa tuuhennuksena (“binders”), jolloin lisäke kiinnitetään kuminauhalla vetämällä takku kuminauhan läpi. Älä vedä kuitua takun tyven läpi, sillä se voi tehdä reiän takkuun.

Lisäkkeet saattavat kutittaa pari ensimmäistä päivää, sillä kuitu on kovempi kuin oma hius. Jos näet näppylöitä hiuspohjassa, ota lisäkkeet pois.

Tuotetiedot

100% kanekalon-kuitua Kestää jonkin verran lämpöä, suosittelen vesihöyryä (kihartaminen, suoritus).

“Aktivointi” – pidä kuitua hetken valossa, jonka jälkeen se hohtaa pimeässä.

Kuidut hohtavat myös UV- valon alla. Pituus vaihtelee 55-60 cm per puoli (pituus päästä päähän 110-120 cm)