Reivikauppa ratsastaa jälleen!

peruna, reivikauppa, yleiset -

Reivikauppa ratsastaa jälleen!

Voihan reivihedelmä! Älyttömän kemmerryksen jälkeen ollaan taas linjoilla, eli uuteen nousuun ja korona voipi imaista vaikka sykeröistä.

Tässä on ollut tosiaan ihan liikaa ongelmia saada projektille kunnon starttia, eikä korona ole ole ollut ainoa syy miksi ollaan möyritty ojassa. Toki se, ettei bileitä ole kyseisen viruksen takia - ainakaan virallisesti - juurikaan järkätty, on vaikuttanut hyvinkin hidastavasti reiviseikkailuihin.

Meille jäi alkuvuodesta melkein 10 kiloeuron varasto, eikä uutta tavaraa ole voitu tilata ennen kuin on saatu edes osa muutettua rahaksi. Vaihdettiin alkuvuodesta kauppa-alustaa, mutta domain hirtti jonnekin kiinni ja meillä meni puolitoista kuukautta (!) että saatiin kolmen amerikkalaisen yrityksen asiakaspalvelun kanssa asia hoidettua.

Ziisas.

No, domainit saatiin siirrettyä ja siinä samassa hommattiin Reivikaupalle painokoneet. Siis ihan kunnon painokoneet tekstiilien ja kaikenlaisten paperituotteiden painatusta varten. Hommattiin niille toimisto, mutta koneet jumivat muutaman sadan kilometrin päähän ja niille piti järjestää kuljetus - eivätkä muuten ole mitään pieniä koneita 😅

Saatiin kesän alussa koneet Helsinkiin, mutta kappas, virtajohdot olivat jääneet johonkin matkalle, eikä pääkoneeseen tietenkään käynyt mikään standardijohto, vaan piti olla joku smurffimaailman eeppinen versio. Hetki meni, mutta lopulta sekin saatiin hommattua.

Nyt ollaan saatu lisää käsiä, uusi verkkokauppa vihdoin valmiiksi ja tilattu paljon uusia tuotteita lisää. Harness- ja choker-lähetys on tulossa toivottavasti pian, mutta kauppa on nyt töräytetty auki. Pian ihmettelemme miten painokoneet saadaan rouhimaan kustomipaitaa ja -lippistä, tarroista ja ties mistä puhumattakaan.

Tsekkaa kuitenkin ihan ensin kaupasta superkokoiset alennukset. Myydään vähän varastoa halvalla pois ja saadaan uutta tilalle! 

On tämä saatana työmaa, mutta ei myö luovuteta!

Kuva: Ryan McGuire from Pixabay


Jätä kommentti